Отидете към основна версия

5 836 18

Откраднаха брониран армейски всъдеход

  • hummer-
  • humvee-
  • армейски всъдеход-
  • сащ-
  • фбр

ФБР обяви награда от $10 000 за информация за това, къде се намира и кой го е откраднал

Брониран военен всъдеход Humvee беше откраднат от оръжейна станция на Националната гвардия близо до Лос Анджелис, съобщава CNN. Според ФБР всъдеходът Humvee е изчезнал сутринта на 15 януари. Става дума за брониран Hummer в камуфлажна окраска, който се оценява на около 120 000 долара.

ФБР, които се присъединиха към разследването, обещаха награда от 10 000 долара за информация, която ще помогне за намирането на колата. Веднага след започване на разследването, на петия ден след кражбата високопроходимият брониран автомобил беше намерен, при това само на няколко мили от оръжейната зала във Върнън.

Кой е намерил автомобила - правоприлагащите органи или цивилен - не се съобщава. В момента се търси похитителят. Не е публикувана информация за евентуален заподозрян или мотив за кражба. Интересно е, че в САЩ кражбата на военно превозно средство е много по-сериозно престъпление от отвличането на скъпа суперкола, например.

Кражбата от военно съоръжение е нарушение на федералния закон и похитителят е изправен от угрозата да преседи до 10 години в затвора. Ще припомним, че само ден по-рано в САЩ мъж открадна кола с дете и след това го върна на майка му. Той обвини майката на детето в малтретиране на деца, а след това отново потегли с колата си.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.

Свързани новини