Отидете към основна версия

9 790 56

Появиха се снимки на новата C-Klasse дни преди официалната премиера

  • mercedes-benz-
  • c-klasse

Снимки на новата C-Klasse изтекоха в социалните мрежи

Mercedes Benz C-Klasse ще дебютира официално на 23 февруари, но ето че няколко дни преди премиерата на модела, социалните мрежи показаха новото поколение на германската марка.

Снимките са публикувани във Facebook страницата The Automobilist и разкриват интериора, както и екстериора на обновеният седан. Очаквано, предницата се е сдобила с нови фарове, подобни на тези при E-Klasse, а променена решетка и нова предна броня допълват предната част.

Стопове с отличителна форма, които виждаме при всички от новите модели на марката не правят изключение и тук, а добавка на бронята с имитираща ауспуси форма не изненадва след като стана ясно, че всички C-Klasse ще се предлагат само с четирицилиндорви двигатели.

Подобно на новата S-Klasse, интериора е оборудван с второ поколение на MBUX инфотеймънт системата на марката, като два огромни дисплея са разположени пред водача и върху централната част на таблото, а хед-ъп дисплей се показва на едно от изображенията.

Макар вече да видяхме по-голямата част от новата C-Klasse и да разбрахме от какво ще бъде задвижвана тя, очакваме официалното представяне, което както вече стана ясно ще се случи на 23 февруари. Още тогава може да очаквате и обширна статия, включваща всички новости при германския седан.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 18 гласа.

Свързани новини