Отидете към основна версия

11 960 24

Кое струва 20 милиона долара в това мръсно Volvo?

  • volvo-
  • v70-
  • new york-
  • регистрация-
  • табели

Американци са готови да платят над 20 милиона долара за това Volvo

Снимки:DuPont Registry

Поглеждайки това Volvo V70 и състоянието му, едва ли повечето хора биха дали и 1000 долара за него. Обявата за шведската машина е публикувана в сайта DuPont Registry, a исканата цена е 20 милиона долара. Изглежда доста за кола която дори не е измита преди продажба.

Всъщност не автомобилът е главното нещо което се продава от собственика ѝ. Номерът, който най-вероятно ви е направил впечатление е първият и единствен, върху който е изписано NEW YORK. Според собственика, той е в семейството от 1970 година, когато регистрационните табели са започнали да се произвеждат и е останал в семейството вече близо 50 години.

Един от символите на New York, както продавачът го описва, може да бъде продаден за 20 милиона долара, а заедно с него ще получите и тъмно синьото Volvo, което спокойно може да подарите на някого след това. Номерът може да бъде прехвърлен спокойно върху повечето превозни средства и най-вероятно ще намери своето място върху някой по-скъп автомобил. В България също може да се изпишат различни неща върху табелите, като единственото условие е буквите да ги има и в латинската азбука, и в кирилицата.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.

Свързани новини

  • Volvo ще използва новите чипове на Nvidia

    Nvidiа е добре позната марка щом става въпрос за компютри, като голяма част от геймърските машини са оборудвани именно с такава марка видео карти. Ока ...
    13.04.2021
    2 494
    3