Отидете към основна версия

11 038 15

Toyota Land Cruiser вече не може да се купи в Япония

  • toyota-
  • land cruiser-
  • 300

През тази година ще бъде представено новото поколение на модела

Поръчки за Toyota Land Cruiser 200 в Япония вече не се приемат, съобщава японският портал BestCarWeb. Сега от всъдехода все още се сглобяват бройки според предварително оформените поръчки, но скоро конвейерът ще бъде спрян и преоборудван за новия модел. Според слуховете новият всъдеход ще се казва Land Cruiser 300.

Съобщава се още, че последната партида от Land Cruiser 200 ще бъде пусната през март, а новият продукт ще бъде на конвейра през май. Източникът на изданието предполага, че в средата на април Toyota ще определи окончателно нивата на оборудване и цените на Land Cruiser 300, след което ще се отворят предварителните поръчки.

По предварителни данни новият Land Cruiser ще бъде изграден на модулна платформа TNGA, ще загуби структурата си на рама и ще увеличи габаритите си. В същото време двигателите V8 ще бъдат заменени с по-екологични V6.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 20 гласа.

Свързани новини

  • Предпремиерно: Новата Toyota Land Cruiser

    Toyota Land Cruiser J200 е на пазара от повече от 10 години, като през това време модела претърпя няколко фейслифта, които се отличават с различен вън ...
    23.04.2021
    4 692
    16