Отидете към основна версия

6 306 9

Hyundai показа миниван с дизайн на космически кораб

  • hyundai-
  • staria-
  • ван

Моделът Staria може да побере до 11 човека

Снимки: Hyundai

В последните години не сме свикнали да виждаме много премиери на така наречените миниванове или MPV-та, които бяха изместени от все по-популярните кросоувъри. Днес от Hyundai решиха да покажат модела Staria, който предлага място за 11 човека и доста интересен дизайн, който от корейската компания сравняват с такъв на космически кораб.

Започвайки от предницата, няма как да не видим LED лентата над емблемата и огромната решетка, която заема цялата броня. Два LED фара също правят доста впечатление, като тяхното местоположение и форма зависят от оборудването, което сте избрали.

Страничната линия е доста права и не виждаме някакви интересни форми, както е и при задницата, където дизайна няма много общо с този в предната част. Отново в зависимост от оборудването получавате стопове с LED технология или обикновени такива. Емблемата на Hyundai е разположена по средата, а под нея виждаме и моделното означение.

Както споменахме, Staria може да бъде поръчана с 11 места, но също може да се възползвате от конфигурация с 9 или 7 седалки, като получавате и различно местоположение на седалките, при различните оборудвания.

В интериора впечателение правят дисплеят пред водача, който се показва от таблото, както и екранът на инфотеймънт системата с големина от 10.25 инча в средната част. Всички команди минават през него, а физически бутони не откриваме или поне не на пръв поглед.

От Hyundai ще споделят повече за Staria в следващите седмици, когато ще разберем какво ще е задвижването, какви ще са останалите опции и разбира се каква ще е цената в родната Корея за където е предвиден моделът.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 10 гласа.

Свързани новини