Отидете към основна версия

4 180 13

Как се движи Hyundai Sonata без една гума (ВИДЕО)

  • hyundai-
  • sonata-
  • магистрала-
  • инцидент

Липсата на гума изобщо не смущава водача на корейския седан, който продължава пътуването с достатъчно висока скорост

В Калифорния бе заснет необичаен седан на Hyundai Sonata, на който всъщност липсва една от предните гуми. Видеото се появи в канала ViralHog в YouTube. В същото време фактът, че липсва гума, съдейки по видеото, изобщо не притеснява водача на корейския автомобил, който продължава пътуването си с достатъчно висока скорост.

Какво е причинило загубата на гумата не е известно. Видеото показва повреда на предната броня и калника и завършва точно когато Sonata-та тръгва от магистралата. Не е известно как е завършило това екстремно пътуване с корейския седан.

„По автомагистралата в Лос Анджелис колата се движеше с висока скорост без лява предна гума. Впечатлението е, че шофьорът не е бил наясно със ситуацията ”, пише очевидец на инцидента в описанието на видеото.

На свой ред в коментарите към видеото потребителите изразяват съмнения, че водачът не е видял откъснатата гума. Според тях е доста трудно да не забележите искрите, изхвърчащи изпод колата и да не обърнете внимание на шума при шофиране без гума. Вижте всъщност за какво иде реч.

Вчера пък в Калифорния видеорегистратор засне необичаен седан Volkswagen Jetta с отворен капак. Във видеото ви показахме как немският седан се движи в дясното платно на магистралата с отворен преден капак, който покрива изцяло предното стъкло, докато шофьорът дори не се опитва да спре и да затвори капака.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.

Свързани новини