Отидете към основна версия

7 245 17

Камион бута Mini Cooper близо километър по магистрала (ВИДЕО)

  • катастрофа-
  • mini cooper-
  • камион за боклук-
  • видео

Случката се разиграва в Торонто, Канада

Снимка: Twitter

Инцидент между Mini Cooper и камион бързо се превърна в хит, след като бе публикуван на различни места в интернет пространството. Видеото, стартирало от Tik Tok, бързо се разпространи и в останалите социални мрежи и вече може да бъде намерено почти навсякъде. В него се вижда как малкият автомобил бива избутван по магистралата в продължение на близо километър, след страничен удар от камион.

Клипът показва само малка част от развилото се действие, като никъде не се споменава причината поради която жената с Mini-то се е озовала в подобна ситуация. За всеобща радост, тя се е отървала с минимални наранявания, а в публикация в Instagram изказва и своите благодарности към колата, която носи името Руби. Както може да видите от снимките, щетите са предимно от шофьорската страна, като предполагаме че и гумите и част от окачването също ще се нуждаят от смяна след страничното натоварване което поеха. Най-вероятно това ще е задача на някой друг, след като жената обяви, че се разделя с червения хечбек.

Що се отнася до шофьора на камиона, той е обвинен за няколко нарушения от канадската полиция и със сигурност го очаква доста солена глоба. Местните власти споменават, че камионът е бил спрян от група мотористи, преминаващи покрай развиващия се инцидент. Вижте видеото.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.

Свързани новини