Отидете към основна версия

35 274 37

Невероятно, но факт: Продавач на картофи с лимузина!!!

  • стреч лимузина-
  • lincoln-
  • town car-
  • картофи

Снимки, направени в украинския град Черновци разбуни духовете в социалните мрежи. Става дума странна ситуация до един от пазарите в града, в която в кадър е уловен необичаен продавач на зеленчуци. Картофи, лук и по някаква причина цветя се продават от капака на стреч лимузината Lincoln Town Car.

Ситуацията е свръхнеобичайна и именно заради това снимките имат такъв успех в социалните мрежи. Най-вероятно зеленчуците не са докарани с лимузината, защото тя няма номера. Може би просто се използва като склад за зеленчуци, но все пак ситуацията изглежда много необичайна.

Стреч лимузината на Lincoln се произвежда през периода от 1990 до 1997 г. и е оборудвана V8 двигатели с обем 4.6 и 5.0 литра, които са с мощност 150 и 210 конски сили, съответно. Тези бензинови лимузини се характеризират и с особено висок разход на гориво.

Между другото, това не е първата лимузина, използвана от украински търговци. Местни медии припомнят, че в Бровари сладките се доставят в рядко удължено Volvo, а в Житомир картофите се продавата от Rolls-Royce Phantom. В Киев пък медът се търгува директно от най-луксозната Tesla Model S.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 35 гласа.

Свързани новини