Отидете към основна версия

3 319 14

Електрическата лимузина на Mercedes дебютира тази вечер

  • mercedes-
  • eqs-
  • s-klasse

Очаквайте подробна информация след официалната премиера

Снимка: Mercedes-Benz

От няколко месеца Mercedes се готви за едно от най-интересните представяния за тази година и ето, че то ще се случи тази вечер. След редица различни снимки и видеа, германската компания най-после ще покаже най-луксозния си електрически автомобил в лицето на лимузината EQS.

След като видяхме интериора с три екрана и силуета на S-Klasse на ток, то вече е време да видим и колата в пълния ѝ блясък. Това ще се случи тази вечер в 19:00 часа българско време, а малко по-късно очаквайте и подробна статия с повече информация за модела.

Засега знаем, че EQS ще предлага до 770км пробег с едно зареждане при най-върховото си изпълнение, а версии с един или два електромотора ще осигуряват между 329 и 516 конски сили. Ще видим и редица нови технологии, като една от тях ще предлага бързо зареждане, което в рамките на 15 минути ще осигурява достатъчно батерия за изминаването на 300км.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 8 гласа.

Свързани новини

  • Mercedes разкри мощността и пробега на EQS

    Няколко дни преди официалната премиера на новата електрическа лимузина на Mercedes, компанията разкри повече подробности за задвижването и техническит ...
    06.04.2021
    3 270
    15