Отидете към основна версия

17 303 26

Продава се Supra-та от „Бързи и яростни“

  • toyota-
  • supra-
  • бързи и яростни-
  • fast and furious

Колата е била част от снимките на филма

Няколко седмици преди официалното представяне на новата част от поредицата „Бързи и яростни“, интересен автомобил бе обявен за продажба на аукцион. Оранжевата Toyota Supra Mk4 е една от най-разпознаваемите коли в света, като не малка заслуга за това имат точно филмите от поредицата.

Ако сте запознати с различните части, то най-вероятно си спомняте точно този автомобил, който бе шофиран от покойния Пол Уокър. Автомобила е автентичен, като доказателство за това са документите с които той пристига, което най-вероятно ще се отрази и на цената. Припомняме, че през 2015 година, подобен автомобил от поредицата се продаде за 185 хиляди долара.

За разлика от повечето автомобили, които са използвани на снимачната площадка, този е в доста добро състояние, като причината за това е, че той е използван за по-голямата част от кадрите на интериора. Под капака можем да открием стандартен 3.0-литров 2JZ мотор, a трансмисията е автоматична с четири предавки, макар да виждаме скоростен лост за механична скоростна кутия.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 23 гласа.

Свързани новини