Отидете към основна версия

36 216 31

Обновиха най-грозната кола

  • ssangyong-
  • rodius

 

Има коли, които с външния си вид привличат всички погледи и човек не може да остане равнодушен към тях. В повечето случаи те са изключително красиви, луксозни или пък екстравагантни. Има и такива превозни средства, които привличат внимание със своята грозна визия.
 
В много класации, касаещи автомобилите произведени през последните 20-ина година един модел много често е на първите позиции. Става дума за един ван, дело на корейската компания SsangYong и познат у нас под името Rodius. В Корея той се продава като Korando Turismo.
 
Сега, най-сетне корейците обявиха, че ще представят нова, далеч по-красива и модерна версия, която ще бъде демонстрирана официално през месец март в Женева. Още от лятото на тази година SsangYong ще пристъпи към продажбите на новия миниван, като той ще се разпространява в цял свят.
 
Новият миниван ще разполага с два двигателя. Масовият ще е дизелов с работен обем от два литра. Ще има и мощен бензинов мотор, който ще е 3.2-литров. Повече подробности за наследника на най-грозната кола не се споменават, но съдейки по снимките можем да кажем, че новото поколение вече няма да оглавява гореспоменатите антикласации.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини