Отидете към основна версия

4 828 9

Mansory отново показа екстравагантния си стил с Mercedes G63

  • g-klasse-
  • g63-
  • mansory

Жълтият всъдеход е претърпял редица промени по външния вид и задвижването си

Снимки: Mansory

Стане ли дума за екстравагантни промени по скъпи автомобили, то едно от водещите тунинг студия, които изникват в ума ни е това на Mansory. През годините компанията се е доказала с различни проекти, като допълва гамата си с този жълт Mercedes AMG G63 от който ще бъдат произведени едва 10 бройки.

Промените във външния вид започват от предната броня, която е с различен дизайн на отворите за въздух и добавени LED светлини и продължават през предната решетка, която също е нова с допълнителни отвори за въздух, а предният капак е решен в карбон и отново съдържа няколко отвора за въздух.

Калниците са се сдобили с нови по-широки раздувки, а подобрена форма, заедно с тази на вратите помага за по-ниско съпротивление на иначе квадратния G-Klasse. В задницата също откриваме нов дизайн на бронята, като впечатление прави и теглич под карбоновата добавка.

В интериора също откриваме яркия жълт цвят по таблото, волана, седалките и дори стелките на всъдехода, като контрастни черни елементи с жълти пръски също допълват визията във вътрешната част.

Освен екстериора и интериора, промените са засегнали и 4.0-литровия осмак под капака, който вече генерира 850 конски сили и 1000 нютон метра. Благодарение на всички промени, ускорението от 0 до 100км/ч отнема 3.5 секунди, а максималната скорост вече достига 250км/ч.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.

Свързани новини