Отидете към основна версия

10 720 24

Audi RS7 получи искрящо син интериор и 770 конски сили

  • mansory-
  • audi-
  • rs7-
  • rolls-royce-
  • g63

Mansory не изневери на стила си с четиривратото купе

Снимки: Mansory

Mansory е едно от тунинг студиата с по-екстравагантен стил. Под по-екстравагантен имаме предвид някои от проектите им, като например оранжевият Mercedes G63 със същия цвят интериор или пък Rolls-Royce Cullinan със светло синя кожа и контрастен тъмно син интериор. Най-вероятно има и други автомобили, които можем да изброим, но схванахте идеята.

Сега от тунинг студиото са се погрижили за Audi RS7, чиито сив цвят изглежда доста сдържан и нетипичен за Mansory. Това разбира се е само впечатлението на пръв поглед. При по-внимателно вникване в снимките можем да открием, че четиривратото купе от Инголщат се е сдобило с карбонови елементи като например типичната за Audi решетка, добавката на предната броня, праговете и задната броня.

Различни елементи около отворите на бронята, фаровете, калниците и огледалата. Нови са и джантите, които са боядисани в черен цвят, но малък син акцент подсказва за това, което ни очаква в интериора.

Отваряйки вратата на RS7 можем да открием комбинация от синя и черна кожа с карбонови акценти по таблото, волана, централната конзола и вратите. Освен седалките, можем да открием синия цвят по вратите, по-голямата част от таблото, кормилната конзола, подлакътника, колонките и дори скоростният лост. Емблемата върху волана пък е сменена с такава с логото на Mansory.

За да е завършен пакета, тунинг специалистите са направили и някои софтуерни промени под капка, където 4.0-литровият осмак вече генерира 770 конски сили и 1000 нютон метра. Това позволява ускорението от 0 до 100км/ч да отнема точно 3 секунди.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.

Свързани новини