Отидете към основна версия

4 794 4

Skoda представя спортна концепция на Rapid

  • rapid-
  • wörthersee tour

По време на тунинг фестивала Wörthersee Tour, който ще се проведе в Австрия от 16 до 19 май, чешката компания Skoda ще покаже интересен концептуален вариант на своя нискобюджетен лифтбек Rapid. Идеята на този прототип е да демонстрира как би изглеждала серийна спортна модификация на Rapid.

 
Към моделното си име иновацията получава приставката Sport, като освен това колата разполага с нов аеродинамичен обвес, агресивна предна броня и масивна задна, с вградени в нея ауспухни накрайници. Още от екстериорните промени включват различен преден капак с два вентилационни отвора и ефектни джанти.
 
Салонът също разполага с иновации, като най-забележимата от тях е спортното кормило. Впечатление със своята силно изразена странична поддръжка правят и седалките Recaro, а картинката в салона се завършва от интересни алуминиеви вложки и ефектна подсветка на вътрешната част на праговете.
 
На този етап чехите не споменават нищо, относно двигателя и останалите възли и агрегати на концепцията Skoda Rapid Sport.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Новото лице на Skoda Rapid

      От доста време насам чешката марка Skoda си извоюва имe на производител на сравнително качествени и евтини автомобили, които обаче до то ...
    19.12.2012
    22 101
    44