Last news in Fakti

7 Май, 2013 10:44 4 787 4

Skoda представя спортна концепция на Rapid

  • rapid-
  • wörthersee tour

По време на тунинг фестивала Wörthersee Tour, който ще се проведе в Австрия от 16 до 19 май, чешката компания Skoda ще покаже интересен концептуален вариант на своя нискобюджетен лифтбек Rapid. Идеята на този прототип е да демонстрира как би изглеждала серийна спортна модификация на Rapid.

 
Към моделното си име иновацията получава приставката Sport, като освен това колата разполага с нов аеродинамичен обвес, агресивна предна броня и масивна задна, с вградени в нея ауспухни накрайници. Още от екстериорните промени включват различен преден капак с два вентилационни отвора и ефектни джанти.
 
Салонът също разполага с иновации, като най-забележимата от тях е спортното кормило. Впечатление със своята силно изразена странична поддръжка правят и седалките Recaro, а картинката в салона се завършва от интересни алуминиеви вложки и ефектна подсветка на вътрешната част на праговете.
 
На този етап чехите не споменават нищо, относно двигателя и останалите възли и агрегати на концепцията Skoda Rapid Sport.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mitko angelov

    0 0 Отговор
    Skoda спортна e gati parodiata
  • 2 mitko angelov

    0 0 Отговор
    Skoda спортна e gati parodiata
  • 3 Stoil Dobrenov

    0 0 Отговор
    ...По-скоро-ПАРОДИЯТА си ти,Димитре,и много жалко
    за теб,че не се усещаш сам......
    То-все е тая-дори и да ти го каже друг,де,.....
    Оставям те за РАЗМИСЪЛ,ако го можеш,......
  • 4 маляка

    0 0 Отговор