Отидете към основна версия

7 176 8

Honda ще представи още един „джип“ в Европа

  • honda-
  • hr-v-
  • zr-v

Новият ZR-V ще се присъедини към гамата на японците през следващата година

След CR-V и HR-V, сега от Honda са готови да добавят още един SUV към своята гама в Европа. Новината бе официално потвърдена от японската компания, която разкри, че нов модел с означението ZR-V ще се присъедини към настоящото портфолио на марката до края на годината, последвано от пазарен дебют в началото на следващата година.

За съжаление от Honda не споделят особено много за новия модел. Единственото, което знаем към момента е, че той ще се задвижва от хибриден бензинов мотор, което е част от стратегията на марката за следващите години. Вероятно ZR-V ще използва технология, подобна на тази при новото HR-V за което ви разказахме скоро. Тя комбинира 1.5-литров бензинов двигател със CVT трансмисия и два електромотора.

От Honda не споделят никакви снимки на новото ZR-V, но само преди няколко дни в Китай бе показан модел със същото означение, който пък от своя страна е идентичен с HR-V за американския пазар. Има голяма вероятност моделът, който ще се продава в Европа да изглежда именно по този начин.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 19 гласа.

Свързани новини