Отидете към основна версия

4 353 26

Продават стар Fiat Coupe за… 35 хиляди лева

  • fiat-
  • coupe-
  • продажба

Колата е в рядкото изпълнение Turbo 20V

Автомобилен салон във Флорида публикува интересна обява за 25-годишен Fiat Coupe, който вероятно е рядко срещан в САЩ, а всъщност бе честа гледка по българските улици допреди няколко години. Сребристият екземпляр се продава за сумата от 18 хиляди долара или близо 35 хиляди лева.

Колата поне на пръв поглед е в завидно добро състояние, за което допринася и пробегът от едва 49685 километра. Цветът е сравнително обикновеният сребрист оттенък, а впечатление правят още фаровете с лупи и черна вътрешност, както и коженият салон. Екстрите се допълват още от електрически огледала и електрически стъкла.

Високото ниво на оборудване вероятно е свързано и с двигателя, който е по-редкият 2.0-литров турбо мотор. Той генерира завидните за времето си 220 конски сили и 310 нютон метра. Те се предават единствено към предните колела, а трансмисията е механична с пет предавки. Интересно е да отбележим, че обявите за продажба на подобни автомобили също не са много и към момента на писане на този текст, можем да открием точно една обява в mobile.bg. Както може да предположите, вероятно, цената съвсем не е същата.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.

Свързани новини