Отидете към основна версия

28 Април, 2023 07:30, обновена 28 Април, 2023 07:30 15 701 45

Откриха новия дом на Mercedes в София

  • mercedes-benz-
  • софия-
  • силвър стар-
  • mercedes-
  • шоурум

По време на стилно събитие завършило преди броени минути, генералният дистрибутор на Mercedes за България – „Силвър Стар“ откри своя нов дом, а ние от mobile.bg имахме възможността да сме едни от първите стъпили в официално открито съоръжение простиращо се на парцел с големина от над 65 000 кв.м.. Домакините разкриха, че това е уникално по рода си съоръжение за автомобили, както на територията на България, така и на Балканите.

Клиентите на марката ще имат възможност да разгледат всички нови модели на марката в специално обособен шоурум с площ от 1700кв.м.. Точно до него се намира и сервизната част с площ от 8700кв.м., както за леки автомобили, така и за товарни автомобили. Комплексът разполага още и с огромен склад за резервни части, каросериен и бояджиен сервиз. Вторият етаж на сградата е обособен за офисна част.

От „Силвър Стар“ заявиха, че новият дом на марката е на изключително високо ниво, точно каквото подобава за клиентите на Mercedes и ще продължава да предлага най-висококачествените услуги, както и до момента. По време на събитието гостите можеха да се насладят на изключително интересна програма в центъра на която бяха поставени символите на трите лъча на Mercedes – вода, въздух и земя. В края на програмата гостите бяха поканени навън, където шоу с дронове сложи края на официалната програма.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 48 гласа.

Свързани новини

  • Това е нощната серия на Mercedes-Maybach

    Mercedes-Maybach представи Night Series (нощна серия) - нова модификация на своите модели, която включва тъмни хромирани елементи и повърхности, които ...
    26.05.2023
    3 740
    2