Отидете към основна версия

23 Май, 2023 16:52, обновена 23 Май, 2023 16:52 31 234 46

Aurus-ът на патриарх Кирил катастрофира тежко (ВИДЕО)

  • aurus-
  • senat-
  • патриарх кирил-
  • катастрофа

В мрежата се появи видео от мястото на инцидента, станал в центъра на Москва. От кадрите се вижда руската лимузина Aurus, която се сблъсква на кръстовище с Volvo XC60. Съобщава се, че този Aurus Senat е служебният автомобил на патриарх Кирил

"Катастрофата е станала в 6:30 сутринта московско време на кръстовището на проспект Мира и Болничен Лейн. Лекият автомобил Volvo излизал от перпендикулярна улица, когато в него се врязал Aurus-ът . В резултат на сблъсъка има един пострадал, който е бил с леки травми и е отказал хоспитализация. Все още не се знае дали самият патриарх е бил в колата", съобщава Baza.

Предната част на лимузината изглежда силно повредена. Каросерията на Volvo-то XC60 също е силно изкривена, но като се има предвид огромната маса на Aurus, щетите изглеждат относително умерени, поне наглед.

Впоследствие се появи информация, според която автомобилът Aurus, който е с държавни номера и който е катастрофирал в центъра на Москва, няма нищо общо с патриарх Кирил, пише ТАСС, позовавайки се източник в Московската патриаршия. В интернет пространството обаче продължават спекулациите, че това е колата на руския патриарх.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 32 гласа.

Свързани новини