Отидете към основна версия

3 042 3

Audi RS7 става на 10 и ABT отбеляза това подобаващо

  • audi-
  • rs7-
  • abt-
  • тунинг

Наточеният модел ще бъде направен в 200 броя

Audi RS7 става на 10 години и макар германците да не са отбелязали това по никакъв начин до момента, то от ABT изземат тези функции и представиха специална версия на наточения лифтбек,която ще се произведе в ограничено количество. От специалния модел ще бъдат направени само 200 броя, като всеки един от тях се отличава с още по-агресивна визия.

Визията на лифтбека е подобрена с карбонов сплитер в долната част на бронята, както и въздухозаборник върху предния капак. Калниците запазват ширината си, но са получили допълнителни отвори за охлаждане, които съответстват на по-спортната визия. Задницата е също толкова агресивна с нов дифузьор и фиксиран спойлер на мястото на оригиналния.

След модификациите, изразяващи се в нови турбини и интеркулери, 4,0-литровият V8 с две турбини вече генерира 750 к.с. и 980 нютон метра . Тези стойности съвпадат с мощността на RS6 Legacy Edition, която също е дело на ABT. Автомобилът се движи по-ниско до земята благодарение на подобренията на окачването, включващи нови пружини и амортисьори. Нови са и 22-цоловите ковани алуминиеви джанти в черно обути с гуми Goodyear Eagle F1 Supersport с размер 295/30. С всички подобрения ABT обещава "превъзходно управление на сухи пътища и изключително балансирано представяне на мокри пътища".

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.

Свързани новини

  • Дизел бегачка... има!

    Противно на всеобщото схващане, че дизел бегачка няма, тунинг ателието Manhart представи дизеловия спортен седан BMW MH3 400d. Автомобилът получи нов ...
    28.07.2023
    23 060
    42