Last news in Fakti

20 Юли, 2023 16:28 2 980 3

Audi RS7 става на 10 и ABT отбеляза това подобаващо

  • audi-
  • rs7-
  • abt-
  • тунинг

Наточеният модел ще бъде направен в 200 броя

Audi RS7 става на 10 и ABT отбеляза това подобаващо - 1

Audi RS7 става на 10 години и макар германците да не са отбелязали това по никакъв начин до момента, то от ABT изземат тези функции и представиха специална версия на наточения лифтбек,която ще се произведе в ограничено количество. От специалния модел ще бъдат направени само 200 броя, като всеки един от тях се отличава с още по-агресивна визия.

Визията на лифтбека е подобрена с карбонов сплитер в долната част на бронята, както и въздухозаборник върху предния капак. Калниците запазват ширината си, но са получили допълнителни отвори за охлаждане, които съответстват на по-спортната визия. Задницата е също толкова агресивна с нов дифузьор и фиксиран спойлер на мястото на оригиналния.

След модификациите, изразяващи се в нови турбини и интеркулери, 4,0-литровият V8 с две турбини вече генерира 750 к.с. и 980 нютон метра . Тези стойности съвпадат с мощността на RS6 Legacy Edition, която също е дело на ABT. Автомобилът се движи по-ниско до земята благодарение на подобренията на окачването, включващи нови пружини и амортисьори. Нови са и 22-цоловите ковани алуминиеви джанти в черно обути с гуми Goodyear Eagle F1 Supersport с размер 295/30. С всички подобрения ABT обещава "превъзходно управление на сухи пътища и изключително балансирано представяне на мокри пътища".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мхм

    1 2 Отговор
    И па немое слезне под 10сек на 400м

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мхм":

    Е,и? Това ли е критерия ти? Баце, това е колекционерска кола, за другото си имат Порше!
  • 3 Е46ца

    2 1 Отговор
    Излагация е дори и за феновете на ауди ,че уж рс а е куцо като жигули.Мой приятел си го купи,направи му тунинг и го продаде ,защото е куц кон а явно очакваше друго.По-старите рс ки са по-добри , с този модел просто се изложиха.Айде ясно е ,че бмв то ще е по-бързо ,но и мерцедеса да го издухва с толкова много е просто смешно.