Отидете към основна версия

2 800 28

Имейл показва изключителната прецизност, която иска Мъск за Cybertruck

  • tesla-
  • cybertruck-
  • пикап

Ще има ли по-висок качествен контрол за пикапа?

Нов документ, публикуван в интернет, показва пряка комуникация на Илон Мъск с екипа на Tesla относно дизайна и качеството на изработката на Cybertruck. Автентичността на имейла не е потвърдена, но ако той е истински, то показва невероятно строг стандарт, който главният изпълнителен директор се надява да постигне.

На 23 август Мъск публикува снимка на това, което нарече "кандидат за производство", в своята социална мдеия X. Снимката с висока резолюция показва Tesla Cybertruck в целия му блясък и изглежда показва и няколко леко разминаващи се панела.

Почти по същото време, когато Мъск публикува снимката, човек от форума CybertruckOwnersClub публикува документ, който нарича "вътрешен имейл от Илон Мъск относно Cybertruck". Цялото съобщение е кратко, лаконично, стриктно и гласи следното:

"Поради естеството на Cybertruck, който е изработен от ярък метал с предимно прави ръбове, всяко отклонение в размерите се вижда.

Всички части за това превозно средство, независимо дали са вътрешни или от доставчици, трябва да бъдат проектирани и изработени с точност под 10 микрона.

Това означава, че всички размери на частите трябва да са с точност до третия знак след десетичната запетая в милиметри, а допустимите отклонения трябва да са посочени в едноцифрени микрони. Ако LEGO и кенчетат от сода, които са с много ниска цена, могат да направят това, то и ние можем.

Прецизността е предпоставка за перфекционизъм.

Илон"

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.

Свързани новини