Отидете към основна версия

5 395 21

Чисто нова Tesla пристигна с небоядисани части

  • tesla-
  • model y-
  • model 3-
  • качествен контрол

Проблемите с качествения контрол не са нови

Потребител на Reddit с името u/cryptoflipo публикува снимка на своя нов Model Y, който е произведен във Фримонт, Калифорния. На снимките, споделени в канала на социалната мрежа, ясно се вижда, че значителни части от така наречените „фалцове“ на вратата все още са с бял грунд.

"Някой друг с подобен случай? Получих този 2023 Model Y в края на септември, произведен е през септември в завода във Фримонт", пише u/cryptoflipo. "Всъщност току-що забелязах това и съм малко шокиран."

В коментарите потребителят споменава, че снимките може да преувеличават степента на проблема с боята, и пояснява, че той се вижда предимно при отворена врата. Няколко други потребители в темата в Reddit обаче съобщават, че са се сблъскали с подобни проблеми с боята, което показва, че това може да е повтарящ се проблем с качеството в бояджийския цех, а не изолиран пропуск.

Проблемите с качествения контрол на Tesla не са нови, но през последната година изглеждаше, че нещата са се променили и компанията значително е вдигнала качеството. Въпреки това, този пример съвсем не изглежда като нещо такова.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 16 гласа.

Свързани новини