Отидете към основна версия

3 007 12

BMW потвърди използването на нови моделни означения

  • bmw-
  • i3-
  • 330i-
  • означение

Те ще дебютират с новото X3

BMW променя гамата си с обявяването на моделa M50 за следващото поколение X3, както разкри ръководител на BMW в разговор с BMWBlog. Бернд Кьобер, старши вицепрезидент на отдела за управление на марката и продуктите на BMW в свързаната компания, изтъкна стратегическото препозициониране на обозначението "i" на марката, за да се акцентира върху електрическите автомобили.

В ексклузивно интервю за BMWBlog Бернд Кьорбер сподели прозренията си за тази промяна на марката, като обясни: "Докато историческото използване на обозначението "i" от BMW е било фокусирано върху иновациите, а не единствено върху електрическото задвижване, сега ние предефинираме значението му, за да представим електрическите превозни средства." Това ребрандиране отразява ангажимента на BMW да отличава своите електрически модели чрез емблематичната емблема "i".

По този начин новият вариант на X3 може да избере опростено обозначаване, което напълно да пренебрегне допълнителните надписи. Все още не е ясно, обаче, дали BMW ще се откаже изцяло от буквите след означенията или ще продължи да ги използва за дизеловите и хибридните версии.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 12 гласа.

Свързани новини