Отидете към основна версия

1 745 26

Toyota няма да рискува с новото поколение на RAV4

  • toyota-
  • rav4-
  • ново поколение

Компанията ще заложи на сигурно

Toyota възприема обмислена, консервативна позиция по отношение на разработването на следващото поколение RAV4. Изключително популярният SUV ще бъде освежен, но не очаквайте радикално отклонение от настоящия модел.

Според Купър Ериксън, ръководител на отдел "Продуктово планиране" в Toyota Motor North America, компанията е напълно наясно с печелившата формула на RAV4. Настоящите му размери, вътрешно оформление, характеристики на изпълнение и технологични предложения са се харесали на потребителите. В резултат на това Toyota дава приоритет на запазването на тези основни характеристики, като същевременно включва необходимите актуализации.

Въпреки че подробностите за следващото поколение RAV4 остават в тайна, Ериксън посочи, че промените ще бъдат по-скоро еволюционни, отколкото революционни. Това стратегическо решение подчертава увереността на Toyota в пазарното представяне на настоящия модел и желанието ѝ да избегне нарушаването на печелившата формула.

Следващият RAV4, който се очаква да се появи през 2025 г., вероятно ще се отличава с усъвършенстване в области като технологии, системи за безопасност и ефективност на задвижването. Въпреки това се очаква цялостният характер и отпечатък на модела да останат до голяма степен непроменени. Този подход отразява ангажимента на Toyota да предоставя продукт, който постоянно да отговаря на нуждите и очакванията на клиентите ѝ.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.

Свързани новини