Отидете към основна версия

3 883 30

Новото BMW M3 Touring като средство за превоз на... картофи! (ВИДЕО)

  • bmw-
  • m3-
  • touring-
  • картофи

Новото BMW M3 Touring беше тествано по интересен начин. Наточеното комби бе засечено да се използва по странен начин, а именно за превоз на чували с картофи. Видеото с колата е публикувано на страницата supercar.fails в Instagram.

Краткото видео е заснето в Полша и от него се вижда, че багажникът на BMW M3 Touring е постлан с мушама, седалките на втория ред са сгънати и в увеличеното товарно пространство почти до самия таван са натоварени чували с картофи.

Зевзеци твърдят, че по този начин е демонстрирана практичността на автомобила, защото BMW M3 Touring комби остава просторен и подходящ за ежедневието - това е семеен спортен автомобил. Обемът на багажника е 500 литра в нормално състояние и 1 510 литра със сгънати задни седалки.

Припомняме, че новото BMW M3 Touring струва приблизително 100 000 евро. Наточената версия на комбито е оборудвана с трилитров шестцилиндров бензинов турбо двигател с мощност 510 к.с. Максималният въртящ момент е 650 Нм.

С осемстепенна автоматична скоростна кутия BMW M3 Touring може да ускори до 100 км/ч за 3.6 секунди, а максималната му скорост е ограничена до 250 или 280 км/ч. Не е ясно за колко време тази кола може да ускори до 100 км/ч, когато е пълна с чували с картофи :)

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.

Свързани новини