Отидете към основна версия

1 016 4

BMW пусна ултралуксозното X7 Signature Edition

  • bmw-
  • x7-
  • signature edition

Този пълноразмерен SUV се предлага в два изключителни цвята: Dravit Grey и Tanzanite Blue, а интериорът му е декориран с висококачествена кожа Merino в нюанси на Tartufo и Ivory White, пише BMW Blog. Един от най-необичайните елементи на тази версия са кристалните щифтове на вратите, които подчертават премиум статуса на автомобила.

Интериорът на Signature Edition включва също тапицирано с естествена кожа арматурно табло и панорамен стъклен покрив с повече от 15 000 светодиода, създаващи ефект на звездно небе, напомнящ за моделите на Rolls-Royce. Комфортът на пътниците се осигурява от свръхлуксозно тапицирани седалки и мощна аудио система Harman Kardon с 16 високоговорителя.

За да осигури гладко возене, BMW X7 Signature Edition е оборудвано с адаптивно въздушно окачване както на предния, така и на задния мост. Триредовият SUV също получава прожекционен дисплей и кристални контроли за селектора на скоростите, iDrive и аудиосистемата.

Под капака X7 Signature Edition е разположен трилитров редови шестцилиндров двигател с турбокомпресор и мека хибридна технология. Развива мощност от 381 к.с. и въртящ момент от 520 Нм, което позволява на автомобила да ускорява до 100 км/ч за 5.8 секунди. Малък електрически мотор добавя временна мощност от 12 к.с. и 200 Нм.

X7 Signature Edition се сглобява в завода на BMW в Ченай и колата ще се предлага в ограничени количества. Цената на тази изключителна версия е около €160 000.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.

Свързани новини