Отидете към основна версия

818 3

Новият Mercedes-AMG CLE63 изглежда ще задоволи феновете (ВИДЕО)

  • mercedes-
  • cle-
  • cle 63-
  • amg-

Кадрите подсказват за V8 бензинов двигател

Mercedes-AMG се готви да пусне на пазара CLE63 - високопроизводително купе с мощен V8 двигател. Въпреки че първоначалните планове предвиждаха хибридна конфигурация с възможност за включване към електрическата мрежа, компанията е избрала традиционен V8 силов агрегат, за да отговори на изискванията на fenowete.

Шпионски widea разкриха, че CLE63 ще има отличителен дизайн с четири накрайника на изпускателната система, отличителен белег на моделите на AMG. Очаква се автомобилът да се задвижва от 4,0-литров V8 двигател с двойно турбо, осигуряващ впечатляваща производителност и вълнуващо изживяване при шофиране.

Въпреки че V8 двигателят може да има малко по-ниска мощност в сравнение с plug-in хибридния вариант, той ще предлага последователно подаване на мощност и по-традиционно усещане за спортен автомобил. Фокусът на CLE63 върху чистото удоволствие от шофирането ще се хареса на ентусиастите, които отдават приоритет на представянето и звука.

Пускането на пазара на CLE63 е отложено поради промяната в конфигурацията на задвижването. Въпреки това се очаква той да се появи на пазара по-късно през 2025 г.

Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 8 гласа.

Свързани новини