Отидете към основна версия

2 189 7

Nissan актуализира предишния Qashqai

  • nissan-
  • qashqai-
  • glory

Иновацията се нарича Nissan Qashqai Glory и ще се продава в Китай

Новият Nissan Qashqai Glory дебютира в Китай. Компактният кросоувър ще бъде пуснат в продажба от октомври на цена от 125 900 юана (18 000 долара). Кросоувърът Nissan Qashqai Glory на практика представлява актуализиран модел от предишното, второ поколение. Факт е, че в Китай той все още се произвежда и продава успоредно със сегашния Qashqai от трето поколение.

Новият Nissan Qashqai Glory може да бъде разпознат по променената предна част в стила на електрическия кросоувър Ariya. Колата получава широка радиаторна решетка и тънки стреловидни фарове с диодна оптика. Обновени са и задните светлини. Дължината на кросоувъра е нараснала до 4 406 мм.

Интериорът на Nissan Qashqai остава познат, но централният панел е актуализиран. Там кросоувърът вече има увеличен сензорен екран, както и нови дефлектори на вентилацията и нови превключватели за климатичен контрол.

Кросоувърът Nissan Qashqai Glory е оборудван с познатия 2.0-литров четирицилиндров двигател с мощност 151 к.с. и с вариатор. Средният разход на гориво е 6,7 л/100 км. Задвижването в колата е изключително предно.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.

Свързани новини