Отидете към основна версия

8 149 48

"Кредисимо": Кръстев няма нищо общо с компанията

  • константин кръстев-
  • кредисимо-
  • кредисимо еад-
  • хелп карма

Кредисимо ЕАД вярва в правосъдната система на България и обективността ѝ, които най-точно ще разследват и ще се произнесат по казуса, пишат още от компанията

Константин Кръстев

Към днешна дата Константин Кръстев не заема длъжност в компанията ни, както и под никаква форма не участва във вземането на решения и управлението ѝ. Кредисимо ЕАД няма никакво отношение към професионалното му развитие, реализирани проекти и бизнес начинания, пишат от компанията.

Вижте цялото писмо на Кредисимо ЕАД:

"Във връзка с медийни публикации на журналистическо разследване, визиращо нередности по отношение на работата на конкретна дарителска платформа и свързването ѝ с нашата компания, сме длъжни да направим следното уточнение.

"Във връзка с репортаж на бТВ, излъчен на 06.11.2020 г. в предаването "Тази сутрин", от името на Кредисимо ЕАД бихме искали официално да информираме медиите и цялата общественост, че към днешна дата Константин Кръстев не заема длъжност в компанията ни, както и под никаква форма не участва във вземането на решения и управлението ѝ. Кредисимо ЕАД няма никакво отношение към професионалното му развитие, реализирани проекти и бизнес начинания.

Като компания, която лично подкрепя социалната дейност чрез множество активности, ние вярваме, че при наличието на подобни неетични практики, упоменати в репортажа, които хвърлят сянка върху благородна дейност като благотворителността, мотивирана от желание за подкрепа на нуждаещите се, трябва незабавно да бъдат преустановени и спрямо тях да се вземат необходимите мерки.

Кредисимо ЕАД вярва в правосъдната система на България и обективността ѝ, които най-точно ще разследват и ще се произнесат по казуса.

Всякакви опити за уронване престижа и утвърдената репутация на Кредисимо ЕАД, както и на притежаваните търговски марки, чрез информационни спекулации, категорично няма да бъдат допуснати и ще ни принудят да потърсим правата си по съдебен ред.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 26 гласа.

Свързани новини