Last news in Fakti

15 Ноември, 2020 09:34 8 137 48

"Кредисимо": Кръстев няма нищо общо с компанията

  • константин кръстев-
  • кредисимо-
  • кредисимо еад-
  • хелп карма

Кредисимо ЕАД вярва в правосъдната система на България и обективността ѝ, които най-точно ще разследват и ще се произнесат по казуса, пишат още от компанията

"Кредисимо": Кръстев няма нищо общо с компанията - 1
Константин Кръстев

Към днешна дата Константин Кръстев не заема длъжност в компанията ни, както и под никаква форма не участва във вземането на решения и управлението ѝ. Кредисимо ЕАД няма никакво отношение към професионалното му развитие, реализирани проекти и бизнес начинания, пишат от компанията.

Вижте цялото писмо на Кредисимо ЕАД:

"Във връзка с медийни публикации на журналистическо разследване, визиращо нередности по отношение на работата на конкретна дарителска платформа и свързването ѝ с нашата компания, сме длъжни да направим следното уточнение.

"Във връзка с репортаж на бТВ, излъчен на 06.11.2020 г. в предаването "Тази сутрин", от името на Кредисимо ЕАД бихме искали официално да информираме медиите и цялата общественост, че към днешна дата Константин Кръстев не заема длъжност в компанията ни, както и под никаква форма не участва във вземането на решения и управлението ѝ. Кредисимо ЕАД няма никакво отношение към професионалното му развитие, реализирани проекти и бизнес начинания.

Като компания, която лично подкрепя социалната дейност чрез множество активности, ние вярваме, че при наличието на подобни неетични практики, упоменати в репортажа, които хвърлят сянка върху благородна дейност като благотворителността, мотивирана от желание за подкрепа на нуждаещите се, трябва незабавно да бъдат преустановени и спрямо тях да се вземат необходимите мерки.

Кредисимо ЕАД вярва в правосъдната система на България и обективността ѝ, които най-точно ще разследват и ще се произнесат по казуса.

Всякакви опити за уронване престижа и утвърдената репутация на Кредисимо ЕАД, както и на притежаваните търговски марки, чрез информационни спекулации, категорично няма да бъдат допуснати и ще ни принудят да потърсим правата си по съдебен ред.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 26 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съда решения

    67 2 Отговор
    Да бъде обесен надолу с главата пред,,кредисимо,,.
  • 2 мечо

    12 21 Отговор
    имал сам кредити вав кредисимо дават хубави пари там но не сам дуволен после искат двоини пари да им дадеш да вращаш сега вав вироса да вращаш пари това никаде го нияма затвор и сад за тос

    Коментиран от #44

  • 3 Баро Вкаров

    46 0 Отговор
    Споко ве,защо са нужни тея обяснения!?
    В България всички са невинни.....,а ако някой се издъни ,то той е жертва на политическа поръчка!
    🐂🐖🐂🐖🐂🐖🐂🐖🐂🐖🐂🐖🐂🐖🐂
  • 4 Лелеее

    48 1 Отговор
    Ооо , и ние “вярваме “ в правосъдната система ,а когато “вярата “ не помага , помага “друго” ...
    Значи преди 3 дни , същият ТОЗ призна , че има !
    Днес обаче получи Амнезия и запя друга песен ...
    Дарявайте , дарявайте , а после отидете до ъгъла и си ги вземете на кредит ...
    То с “вяра “ всичко се постига !
  • 5 ТаУмВзе

    88 0 Отговор
    Колко долна СГАН трябва да си, за да Крадеш от болни деца?

    Коментиран от #6

  • 6 Баро Вкаров

    36 13 Отговор

    До коментар #5 от "ТаУмВзе":

    Не се иска мноо....,достатъчно е да си симпатизант на ГЕРБ!
    🐮😎🐮😎🐮😎🐮😎🐮

    Коментиран от #9

  • 7 Българка

    61 0 Отговор
    Към днешна дата Константин Кръстев не заема длъжност и не участва в управлението на Кредисимо АД. Нищо не казват към вчерашна дата, когато парите на децата са пренасочвани и източвани, как е било
    Хайде стига прознодумие и замазване
  • 8 Алооо НАП

    42 1 Отговор
    Тоя гей плаща ли си данаците? До кога ще крадетебе? Гешеев, и ти да не си топиш човката от Кредисимо та не взимаш отношение?
  • 9 ТаУмВзе

    23 4 Отговор

    До коментар #6 от "Баро Вкаров":

    Е нали таа майдел ги похвали, колко били убавци герберастки. И Псувам.

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ТаУмВзе

    16 2 Отговор

    До коментар #9 от "ТаУмВзе":

    И пак каскета си пита чекмеджето, нали е на процент.
  • 12 Баро Вкаров

    23 2 Отговор

    До коментар #10 от "Няма такава държава !":

    Споко!Гешев ще компенсира като фане 2-3 римски пехотинци ,които са откраднали 2-3 кокошки!
    😎🦃😎🦃😎🦃😎🦃😎🦃😎🦃😎
  • 13 Дидо

    17 1 Отговор
    Тоя и "специалният" Слави няма ли нЕкой в София да ги приклещи нейде,мамк@ им и крадци???
  • 14 Лост

    16 0 Отговор
    Той и гущера може да няма към днешна дата опашка, ама утре може да му израстнат три.
  • 15 pbdan

    36 1 Отговор
    Като собственик на фондацията в обществена полза „Хелп Карма“, Константин Кръстев рязко се замогва. Сменя лъскави автомобили за стотици хиляди левове, преди тази пролет да яхне последен модел „Мерцедес“ S класа с бежов кожен салон, специално поръчана за него от завода в Германия. За отрицателно време вдига грандиозен палат в „Драгалевци“.
    Според запознати, Константин Кръстев налива над 2 милиона лева в къщата си. За да избегне неудобните въпроси, той афишира, че палатът му е построен като подарък от неговия тъст Пламен Марков. Морска къща в Созопол, вила на Пампорово, както и апетитни парцели в Бургас са видимата част от богатството на аферистът. - Копи-пейст Интернет.

    Коментиран от #26

  • 16 Боби Ваклинов

    10 0 Отговор
    Този даже не знаем как се казва
  • 17 на кол

    38 0 Отговор
    Да крадеш дарения за болни деца и после да ги даваш ,като “бърз" кредит срещу огромна лихва - от това ,по гнусно НЯМА !!! Този ,гарантирано ще гори в Ада.

    Коментиран от #23

  • 18 под дъното

    30 2 Отговор
    То бива човешко падение ,бива ,ама чак толкова не бива! Прокуратурата (добра-лоша ,не знам) ако не се задейства на секундата и не прибере убавците (и "майката на дете с увреждания" най напред - щото е адски нагла и нахална) ,ще се види в чудо.

    Коментиран от #43

  • 19 КРАДИсимо

    30 0 Отговор
    Ама разбира се ,бе ! Кръстев нЕма нищо общо с "КРАДИсимо" ,само дето е основател ,съуправител ("бивш") ,акционер и осигурява черното финансиране с крадени от болни дечица пари. Само толкова !
  • 20 системата

    13 8 Отговор
    Я да видиме сега ,как Мая Манолова ще защити една от най дейните си "майки на деца с увреждания"?! Една ,дето викаше най силно - "Системата ни убива". ПП. Може и Деси Радева да се включи в защитата и - нали заедно правят "Българската Коледа".
  • 21 yordan

    15 0 Отговор
    СВЕЩИ ДА СИ КУПИТЕ
  • 22 Help Credisimmo

    30 1 Отговор
    ТОЗИ Още ли е на свобода??? Къде е съдът? Къде е Мвр? Защо му давате време да прехвърли коли и имоти,и да не може да му вземете нищо после?Защо-защо-защо...Пфу да ти и държавата.

    Коментиран от #31

  • 23 pbdan

    18 3 Отговор

    До коментар #17 от "на кол":

    Има и по-гнусно. Да създадеш и колекторски фирми за насилствено събиране на кредитите.
  • 24 щщщщщ

    10 0 Отговор
    Тои няма глас или пост. Но е акционер а това го премълчават тези пиявици.
  • 25 Анонимен

    8 0 Отговор
    И за тоя ще има провидение .Много крадци в Бегето

    Коментиран от #27

  • 26 Дидо

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "pbdan":

    Племенникът на Иван Костов 🤣
  • 27 Дидо

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "Анонимен":

    Няма да има от мафията е финансовата
  • 28 Чекист

    7 0 Отговор
    Има-няма, цайса е нагъл фараон!...9566
  • 29 stan4o

    8 0 Отговор
    Да откраднеш, да излъжеш, да изнудиш те прави герой в България. Хитреците, а не умните са на почит и ни управляват. Простотията е непобедима в България.
  • 30 ПСР

    15 0 Отговор
    Какво видях?
    Ралица Енева събира пари за колелото на здравото си дете,защото и то имало потребности.Ралица Енева в САЩ,с коктейл в ръчицата,на плажа,ухилена до уши.Заплатките не ги коментирам.Задържаните пари-също.Видях "разходи"за зъболекар,погребение и пр.Видях един медицински екип,който не знаел,че портретите им са качени в бранда на Кармата./освен родата,проф.Коста Костов/.
    Видях и чух,за една випиюща наглост.Когато тежко въоражени полицаи АТАКУВАХА Фонда за лечение,все едно превземат щаба на Пабло Ескобар,ставана ясно,какво предстои.Хелп Кредисимо Карма-с безбройни злоупотреби,кражби,фалшификации и нарушения.
    Тоталното безобразие.
  • 31 ПСР

    7 0 Отговор

    До коментар #22 от "Help Credisimmo":

    Защо само той?А останалите?Каскетурата пак спи-дълбок есенен сън,който явно ще преходи в тежък зимен такъв.Милиони,милиони са потънали в една много сериозна измама!
    Гледам,колко много добри хора-българи са дарили.Огромни суми.
    И цялата тази пошлост,наглост,стои безнаказана?!
  • 32 101

    8 0 Отговор
    Е, от къде иначе да вземат евтини пари и да ги дават за лихва?
  • 33 симо

    8 0 Отговор
    Всички които дават пари на лихва с изключение на банките са много мъгляви. Никой не знае от къде идват парите и защо. В нашият блок преди 10 години имаше възрастна жена , живееше сама, тука малко ремонт, там някоя крушка да и зменят, малко да и напазарят и ивзеха апартамента еди играчи от заложна къща. След още 5 години дела, наследниците си го върнаха.Имаха късмет според мен.
  • 34 Га4е

    4 1 Отговор
    Къде е честният комунист Бойко Методиев Борисов?!Къде е Гешев.Има ли Съд и Прокуратура?!Тези мошеници за които отдавна се пише и знаем /без никой да обърне внимание на сигналите към ГЕРБ, ОП осъденият Марешки/,сега изведнъж им просветна.За затвора са именно от Герб и компания ,заедно с тези наглеци.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Медиатор

    1 0 Отговор
    затвор и съд за тос дет ти дал диплома иди да си искаш да ти вращат пари сега вав вироса.
  • 39 слам

    2 0 Отговор
    удрайте кепенците!
  • 40 менгеле

    2 0 Отговор
    тия освен далаверите се друсат нон-стоп по зъркелите им личи
  • 41 Napoli

    2 0 Отговор
    Да се ленчува. Този не трябва да диша въздуха на България.
  • 42 по очите

    1 0 Отговор
    ``мишка`` ,ама изманник...
  • 43 каде е

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "под дъното":

    месарина!На ченгела си знае за това ``дробче``..!Ама има и ``кокошки за дръвника в тая банда..
  • 44 stefanaki

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "мечо":

    Заради такива като теб,съществуват тези компании!!!
  • 45 Слави

    1 0 Отговор
    Мен просто труда ми е скъп и тва е! Вие бачкайте там за пет=шестин кинта и даревайте, че да има шефа за бонуси!
  • 46 cornholio

    0 0 Отговор
    Крадисимо :D
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.