Отидете към основна версия

996 6

Борисов: Избори ще има след като построим магистралите

  • борисов-
  • магистрали-
  • избори
Снимка: БГНЕС

Докато не приключи строителството на всички големи пътни инфраструктурни обекти, като магистралите „Тракия” и „Струма”, правителството няма да се яви на избори. Това заяви премиерът Бойко Борисов край новозагорското село Дядово, където направи инспекция на строителните дейности на автомагистрала „Тракия” при пътен възел Нова Загора. Възелът е част от ЛОТ 3 на аутобана - Нова Загора – Ямбол.

А когато магистралите са готови, едва ли щял да се намери българин, който да гласува за друга партия, освен за ГЕРБ, убеден е премиерът.

Борисов подчерта, че не са се сбъднали прокобите, че Европейската комисия няма да възстанови средствата на България, похарчени за инфраструктура.

Премиерът благодари на еврокомисаря Барозу, че още на 15 декември миналата година, ЕК е превела парите на страната ни.

Два месеца по-рано, ще приключи строителството на трети лот от автомагистралата. Затова се ангажираха днес пред министър-председателя гръцките изпълнители на обекта. Вече са приключили 80 % от работата по трасето. 250 работници, от които 90 % българи, са работили денонощно на строителството.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Миньорите взимат повече от Дянков

    Заплатите на работниците в държавните "Мини Марица Изток" са достатъчно високи, за да стават повод за обявената от миньорите стачка, смят ...
    05.01.2012
    1 770
    10