Отидете към основна версия

8 933 13

Стана ясно кой е загиналият моторист край Бургас

  • моторист-
  • смърт-
  • враца-
  • бургас-
  • катастрофа-
  • откъсната ръка

29-годишният Иван Трендафилов от Враца е мотористът, който след като се удари в мантинелата на пътя Бургас-Варна, загина на място

29-годишният Иван Трендафилов от Враца е мотористът, който след като се удари в мантинелата на пътя Бургас-Варна, загина на място рано сутринта вчера, предава "Флагман".

С него на мотора бил Марио Маринов от Бяла Слатина. Маринов е с откъсната ръка.

Младежът управлявал мотор „Хонда” с бургаска регистрация, собственост на несебърлията Петър Станчев, когато при остър ляв завой загубил контрол над превозното средство и се забил в крайпътната преграда.

Близки на Иван коментират, че младежът дори не близвал алкохол и бил примерен шофьор.

Заради тежкия удар Трендафилов загива на място, а спътникът му Марио Маринов е с откъсната дясна ръка.

Той бе откаран в УМБАЛ-Бургас, но малко по-рано оттам съобщиха, че Маринов вече е преместен в УМБАЛСМ „Пирогов“.

Причините за инцидента все още се установяват, но съдейки по травмите на младите мъже и щетите по мотоциклета, който е напълно унищожен, става въпрос за несъобразена скорост и загуба на контрол при остър ляв завой.

„Скъпи близки и приятели, с дълбоко прискърбие ви съобщаваме , че вчера 24.09.2017 почина нашият обичан син и брат Иван Атанасов Трендафилов Можете да се вземете последно сбогом от 08.00 до 12.00 ч. на 26.09.2017 в родния му дом във Враца. Погребението ще бъде от 14:00 в с. Фурен. Светла му памет“, написа почернената майка на Иван Трендафилов - Светлана във Фейсбук.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини