Отидете към основна версия

24 502 22

Мраморския успял да избяга, издирват го

  • мраморския-
  • грабеж-
  • люлин-
  • издирване

42-годишният криминален тип е сред извършителите на грабежа в "Люлин"

Снимка: МВР

Полицията издирва 42-годишния К.П - Мраморския, за извършен грабеж на територията на столичния жк "Люлин". Той е оказал яростна съпротива при задържането, ранил е единия от полицаите и е успял да избяга. До момента се укрива, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Униформените успяха да заловят двама негови съучастници - Стоян Дългия и Ники Понти. По-рано излезе информация, че Мраморския е сред задържаните, но издирването му продължава.

Хората, които имат допълнителна информация за издирвания, могат да сигнализират на тел.112 или в най-близкото районно управление на МВР. Анонимността им е гарантирана.

Краси Мраморския е известен бивш автокрадец с дълго досие. Твърди, че е дясната ръка на Тони Хамстера и на практика бил недосегаем, тъй като зад гърба му имало силни хора. Той е човекът, който осигурява крадените коли на бандата. Има най-новите машини за кражба на автомобили, а след задигане ги продава на части. За него говорят, че е брутален и толкова си е повярвал, че дори е обирал и съседите си. Обича лъскавия живот и постоянно е с различни жени, пред които парадира с предполагаемите си връзки на високо ниво. Дългия също е преквалифицирал се автокрадец.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини