Отидете към основна версия

11 863 11

Пак арестуваха брата на Димитър Рачков за наркотици

  • петър рачков-
  • арест-
  • дрога-
  • наркотици-
  • димитър рачков

Полицаи арестуваха за пореден път брата на известния актьор Димитър Рачков – Петър, научи Флагман.бг от отлично информирани източници. Бургаски криминалисти нахлули вчера, около 18:00 ч., в апартамента на черната овца в семейство Рачкови в жк „Възраждане“.

Ченгетата извършили претърсване в жилището по сигнал. При обиска служителите на реда открили минимално количество синтетична дрога и закопчали брата на известния комик.

Петър обяснил пред разследващите, че наркотиците не са негови. Пикото било открито в женско яке, собственост на гостенка на Рачков. Истинността на тази теза обаче тепърва ще се установява.

Бургазлията не изкарал дълго време в РУП-а, като е пуснат само след час. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Припомняме, че това не е първият арест за наркотици на Петър Рачков. Той бе закопчан преди година при спецакция край жк „Меден рудник“. При последвало претърсване в помпена станция в с. Черни връх пък е открита нарколаборатория. Полицията обаче не успя да свърже Рачков със синтетиката и затова случаят е пред провал.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Братът на Димитър Рачков загази здраво?

    Нова експертиза, която трябва да се извърши във Военномедицинска академия, ще определи съдбата на досъдебното производството срещу брата на обичания б ...
    22.04.2018
    54 399
    21