Отидете към основна версия

29 Април, 2018 17:42, обновена 29 Април, 2018 17:42 26 018 46

Полицията издири побойника от светофара във Велико Търново

  • велико търново-
  • побой-
  • светофар-
  • британец

На хулигана е връчена призовка, очаква се утре да даде показания

Полицията във Велико Търново е предприела нужните действия след случая на агресия на ул. „Магистрална” в града, когато разгневен бабаит преби друг мъж заради забележка за висока скорост.

„Водачът е установен и му е връчена призовка. Утре ще се яви в РУ - В. Търново, за да даде показания. Установен е и авторът, заснел видеоклип със случката, публикуван в интернет. Утре той също ще даде показания в полицейското управление. Полицейските служители работят по установяване на потърпевш и очевидци. По случая е образувана преписка.”, пише в официално съобщение от пресслужбата на Областната дирекция на МВР в града.

Случката се разигра днес (29 април) по обяд. Нагъл шофьор, управляващ лек автомобил с регистрационен номер СО 8947 ВР, налетя на бой на възрастен британец с мотор, осмелил се да му направи забележка на светофар на улица "Магистрална", че излага останалите участници в движението на опасност.

От МВР отправят апел към гражданите незабавно да сигнализират на тел. 112, когато станат свидетели на извършвани нередности.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини