Отидете към основна версия

5 446 28

Шофьорът, пребил британец: Мислех, че ще ме заколи (ВИДЕО)

  • велико търново-
  • британец-
  • побой

Мъжът от Правец се размина само с акт за дребно хулиганство

Ясен Сираков, на 33 години, от Правец, е шофьорът, който доби бърза популярност вчера, след като наби възрастен британец, който се осмели да му направи забележка за шофирането. Инцидентът се разигра във Велико Търново, а полицията бързо успя да издири агресора и да го привика за показания след разпространилото се видео във Фейсбук, заснето от млада жена.

Искам да използвам да се извиня на родителите си и на всички хора, които са ме гледали. От една страна съжалявам за всички тези години, дето съм тренирал и че съм си дал спестяванията за 400 коня джип. Съжалявам, че съм карал лошо, защото наистина ме доведе до ей тая ситуация. Много се вързаха нещата, аз съм натрениран, слизам от тъмен джип и едва ли не, аз съм набил възрастен англичанин. И аз ако се видя така по телевизията, ще си кажа "Абе, тоя ли ще слиза от джипа и ще бие хора!". Предпочитам наистина този човек да ме беше наръгал, да ме набие, да ме нарани, отколкото да излиза така - прекрасна гротеска. Искам да дам добър пример, за това, че всичко има последствия. Аз съм карал лошо в центъра на града и ми се разказа играта. Излизам агресорът в случая и го разбирам и идвам тук в районното, за да видя какво ще се случи с мен”, допълни мъжът с автомобила с 400 конски сили.

Пред районното управление той се засече със своята жертва. Дори му се извини, при това пред медиите.

"Съжалявам човек, но аз помислих, че идваш да ме убиваш", обясняваше на английски 33-годишният мъж на британеца. Допълни, че осъзнава, че го е уплашил с рисково шофиране.

"Една жена ни е снимала и клипът е пуснат в социалните мрежи и по телевизиите. Това е една различна история", не спираше да обяснява Ясен.

Смутеният от камерите и фотоапаратите англичанин, който живее в севлиевското село Идилево, само казваше:"No problem". Британецът допълни, че негови приятели му се обадили, след като го видели по телевизиите. После двамата заедно влязоха в районното, а англичанинът дори покани опонента си на пътя, да пият кафе след разпитите.

Равносметката е два предупредителни протокола и акт по Указа за борба с дребното хулиганство на шофора на джипа. Двамата нямат претенции един към друг.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини