Отидете към основна версия

21 580 39

Без арест за богатия циганин с калашника

  • александър алексиев-
  • циганин-
  • калашников

Александър Алексиев се радва на живота, необезпокояван от властите

Контролните органи на държавата всекидневно заливат общественото пространство с информация за успешни операции, но един нахален циганин, парадиращ с богатство, все още необезпокоявано си харчи парите. Нищо, че с тях може да плати тока на цялото "Столипиново", което сега юнашки краде от данъкоплатците.

"Недосегаемият" Александър Алексиев (на снимките) бе показан от "Блиц" в началото на юни м.г. Тогава бяха публикувани кадри, от които се вижда как Алексиев се кипри до последни модели автомобили от марките Porsche, Audi и Mercedes. На ръката му е провиснал масивен златен часовник, а огледалата на палата му са в същия благороден метал.

Липсват само златните кюлчета по стените. Липсва, обаче и реакция на полицията, НАП и ДАНС. Къде се спотайват тези институции при положение, че мургав баровец продължава да натрапва имането си и да боде очите ни.

Семейство Алексиеви трябва да са факири в правенето на кинти, въпреки че не са завършили дори средно образование. Това не им пречи да се фукат с огромните си доходи, за които няма данни да са платили данъци. Именно на тези обстоятелства трябва да обърнат внимание прокуратурата и данъчните власти.

Дали такова явление като Алексиев ще остане безнаказано в Германия, Великобритания, САЩ, Русия или дори съседна Румъния? Едва ли! Време е контролните органи да се събудят и да направят ревизия на фамилия Алексиеви!

Освен ако над тях няма спуснат огромен чадър, който да ги пази не само от пороя, но и от проверките! Май е настанало време държавата да започне да защитава своите граждани от безчинствата...

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини