Отидете към основна версия

24 559 61

Цветущо спречкване с адрес Варна

  • варна-
  • път-
  • спречкване-
  • мма

Клип показва поредния бабаит на пътя, който заплашва със саморазправа семейство от друг автомобил, с който явно са имали конфликтна ситуация на пътя. Действието се развива на варненска улица, а младежът с бойните "умения" шофира лъскав автомобил с варненска регистрация. „Щи и** майката, щот на бокс хода и на ММА хода”. Освен, че е напсувал водача на другата кола, кандидат биячът размахва средни пръсти и обижда жената от автомобила, видя Varna24.bg.

От Боен клуб "България" коментираха, че нямат информация къде и кога е станало спречкването. „Единственият ориентир е варненският номер. Пратиха ни клип с инцидента, защото преди време имахме една инициатива срещу подобни биячи. Случаят е след побоя на околовръстното в София. Нямаме идея коя е жената, занесла клипа. Както и агресора. Ние отправихме покана, ако някой подобен екземпляр иска да се пробва в залата, да заповяда при нас. Ако победи, ние му даваме и парична награда. За съжаление, тези случаи продължават, а нашата идея е превенция, не агресия”.

„Боен Клуб България" е организирала "Дни на отворените врати за биячи" с цел намаляване агресията. Ето и самата обява: „След като "възпитавахме" такива образи по паркинги и молове....ето, една чудесна възможност за всички биячи. Имаме два ринга, една клетка и много на брой желаещи, които ще коригират пропуските Ви в първите седем и последващи години! Mястото е известно София, бул."Цар Борис" III, No.224 , зала "Боен Клуб България". Вие сте на ход!!!!"

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини