Отидете към основна версия

18 380 39

Ново шоу от ММА „боеца” Емо (ВИДЕО)

  • варна-
  • път-
  • спречкване-
  • мма

Втори пореден ден ММА „боецът” Емо от Варна се завъртя в интернет пространството с нова доза агресивно поведение. Варненка разпространи клип, на който се вижда как младежът блъска по прозореца на таксиметров автомобил и отново се репчи. Клипът бе споделен отново от Боен клуб "България" със следния коментар: "Емил Лечев от Варна пак е бил раздразнен от злонамерени граждани, ....пак е изрязан клипа.... и пак са го предизвикали, докато кротко си шофирал по улиците. Кой беше той??? Отговор: Ами този дето: "На бокс хода, на ММА хода.... "

Такива случаи на агресия трябва веднъж завинаги да спрат! Facebook свалиха клипа с над 2000 споделяния (!?), в който един мъж заплашва семейство с физическа саморазправа!? Защитиха АГРЕСОРА, а дали това е нормално?????, пише Varna24.bg.

Тъй като, много държим на това с което се занимаваме-спорт, бокс, ММА, кикбокс и други, за нас е крайно обидно някой, в случаят Емил Лечев от Варна, да срами спорта по начина заснет на видеото -директно, от първо лице без преразказ и тълкувание!

Без да сме търсили информация при нас пристигнаха много коментари, че баща му е шеф на "Интерлогистика" и цялата улица, на която живее във Варна, е пропищяла от него. Имаше и коментари, че във фитнеса заплашвал две 16 годишни момчета, защото му седнали до хавлията и че счупил огледалото на някакъв човек. Момчето се оказа познайник на полицията".

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини