Отидете към основна версия

3 700 15

Марковски ще измъква Алекс за двойното убийство

  • алекс димов-
  • карнобат-
  • марин марковски

Защитникът на Димов вече внесе молба, че не желае да бъде съден

Топ адвокатът Марин Марковски ще брани Алекс Димов в съда, съобщи Burgas24.bg. Родителите на подсъдимия, които са от заможен род, са се погрижили да наемат най-известния наказателен адвокат в цяла България за защитата на сина си.

Освен семейството на Алекс, група роднини и приятели са окупирали кулоарите на съда, настоявайки да влязат в съдебната зала. На заседанието обаче бяха допуснати само майка му и баща му.

Бургаският апелативен съд трябва да разгледа жалбата на мургавия джигит срещу определение на ОС – Бургас, с което му е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража“.

Защитникът на Димов внесе молба, с която информира, че неговият клиент не желае да бъде сниман и интервюиран, поради което моли съда да разпореди в залата и пред нея да не бъдат допускани журналисти. Не е ясно от какво толкова се е притеснил подсъдимият, който в предишното заседание стана за резил заради нулевите си познания по български, но подобна практика е скандална и меко казано недопустима.

18-годишният Алекс Димов помете с мерцедеса си две жени на карнобатската улица "Петър Берон" № 33. По данни на полицията, той се е движил с несъобразена скорост, загубил е контрол над автомобила си, качил се е на тротоара и блъснал двете жени, отиващи на гробищата за Задушница.

При трагичния инцидент на място е загинала 70-годишната Ганка Николова. 84-годишната Каля Георгиева почина в болницата.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини