Отидете към основна версия

4 473 22

Шефът на „ТАД Груп“ чете за Путин и Суворов в ареста

  • тад груп-
  • иван тодоров

Службите ни подозират, че е US шпионин

Арестуваният шеф на „ТАД Груп“ Иван Тодоров чете дебели книги, докато чака развитие по делото срещу него. В момента младият мъж се запознава с живота на президента на Русия Владимир Путин и на руския пълководец Александър Суворов. Това съобщиха за „Фрог нюз“ надзиратели.

Тодоров се държал спокойно и уверено зад решетките, което изненадало разследващите. Те очаквали, че той ще скочи срещу лошите условия. Вместо това мъжът се отдал на книгите. Служителите се изумили, когато при последното му връщане в ареста казал: „Ако трябва ще чета още“.

Междувременно в службите плъзна слух, че стоицизмът му се дължи на близки контакти с американската страна. Ченгета дори допускат, че може да е US шпиони и било въпрос на време да излезе на свобода. Припомняме, че освен бизнеса с киберсигурност, Иван Тодоров върти и друг – с американската веригата за бързо хранене „Събуей“. Припомняме ви, че той е обвинен като поръчител на източването на голяма част от информационния масив на НАП.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.

Свързани новини

  • "ТАД груп" фалира?

    Фирмата на обвиняемия за теча на данни от НАП Иван Тодоров - "ТАД груп" фалира, писа „Лупа.бг“. Миналата седмица арестантът, сре ...
    01.10.2019
    18 576
    31