Отидете към основна версия

12 381 51

Тежки присъди за трима наши сводници в Лондон

  • сводници-
  • сводничество-
  • трафик на хора-
  • проституция

Общо 24 години затвор за трафикантите на хора от България

Трима членове на банда, оперираща бордеи в Източен Лондон, използващи жени, жертви на трафик във Великобритания, бяха осъдени общо на 24 години, пише Newham Recorder. Те управлявали незаконни бардаци в Уест Хем Лейн в Стратфорд, в Уудфорд Грийн и на адрес в Лейтън.

34-годишната Елеонора Василева е получила присъда от 11 години затвор, докато Илия Михайлов, 31-гоишен, живеещ на същия адрес в Alnwick Road, получил 10 години. Третият, Мариан Нинов Василев, на 34 години от Уудфорд Грийн, е бил осъден на три години.

Тримата български граждани са били арестувани след сигнал към Скотланд Ярд от българските власти, че в Лондон функционира мрежа за организирана престъпност. Василева и Михайлов са били осъдени и на 15-годишна ограничителна заповед за робство и трафик, докато Михайлов - допълнително осъден за кражби, отправяйки заплахи за убийство и притежаване на забранен електрошоков пистолет.

Служителите, претърсили адресите им, са открили пари, наркотици от клас "А" и замаскиран пистолет за зашеметяване.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.

Свързани новини

  • Белгийците харчат луди пари за секс

    Белгийската национална банка съобщи, че е поставен нов рекорд на годишните разходи за проституция в страната. За миналата година в Белгия за тази цел ...
    28.10.2019
    42 820
    32