Отидете към основна версия

14 462 24

Кърджалийки си докарват до 800 евро от секс-чат

  • кърджалийки-
  • секс-чат

Десетки жрици на любовта заработват средно по около 100 лева на час в Кърджали

Снимка: shutterstock

Почивки в Дубай и Турция, но не от неуморна работа, а от… се*с чатове. Оборотът на подобни труженички им осигурява доста висок стандарт на живот, съобщава 24rodopi.com.

„Това не са лоши момичета, но начинът им на вадене на пари не е от най-почтените. Средствата, които заработват, изпълнявайки желанията на клиенти от другия край на мрежата, са доста добри. Момичетата демонстрират след това лукс и охолен начин на живот“, обясняват запознати.

Един сеанс, спрямо неговата продължителност, може да достигне дори до 800 евро, посочват те. Според тях, някои момичета са започнали „занаята“ още като непълнолетни.

„Аз съм Симона, на 22 години, от Кърджали“-след тази кратка визитка, младата жена започва събличане пред камерата и използване на различни се*с играчки. В същото време банковата карта на клиента споделя с нея финансов поток.

Десетки жрици на любовта заработват средно по около 100 лева на час в Кърджали. 90 на сто от тях са „гурбетчийки“ в региона, идващи от съседните Пловдив и Стара Загора. По-хитри млади кърджалийки обаче печелят в лайф чатове на порно сайтове, предлагайки „онлайн се*с“.

Подобен бизнес върви успешно от няколко години в областния град. Преди време дори младо семейство от Кърджали предлагаше „се*с на живо“ в нета, срещу определена цена от страна на клиента.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 11 гласа.

Свързани новини