Отидете към основна версия

47 754 107

Узна се коя е пътната побойничка от Русе

  • русе-
  • траяна чернева-
  • венцислав ангелов-
  • чикагото-
  • кристиян танов

Траяна Чернева е съпруга на Кристиян Танов, свързван с Венцислав Ангелов - Чикагото

Снахата на покойния общински съветник в Русе Орлин Танов е агресивната жена, която в събота привечер сама е раздавала "правосъдие" на кръстовище в крайдунавския град след инцидент на пътя. Траяна Чернева е съпруга на Кристиян Танов, свързван с Венцислав Ангелов - Чикагото.

През януари 2015 година пред жилищен блок в Русе беше опожарен луксозен лек автомобил, собственост на Танов - младши. Няколко месеца по-рано Чикагото, с богато криминално досие, осъждан за трафик на наркотици, пътувал със същия автомобил до Великотърновския апелативен съд, за да обжалва своя присъда, припомнят от "КИС 13".

След инцидента с Чернева никой от свидетелите не пожела да застане пред камера, а причината беше именно страх от фамилията ѝ.

„На това кръстовище има много камери за видеонаблюдение. На 20 декември Община Русе прие визуализацията и монтажа на новите камери, които влизат в употреба. Те са разположени на 30 кръстовища и дават много широка представа за това, което се случва на тях", обясни в ефира на NOVA заместник-кметът на града Димитър Недев.

„Установени са участниците в този инцидент. Работи се по случая. Извършва се проверка. Сигналът е подаден от потърпевшия. Полицията ще си свърши работата спрямо закона”, допълни началникът на Първо РПУ в Русе.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 54 гласа.

Свързани новини