Отидете към основна версия

6 764 11

Зловещи разкрития за убийството в "Драгалевци"

  • полиция-
  • драгалевци-
  • убийство

Трупът на убития шотландец е открит в чувал в гараж

Зловещи разкрития за убийството, станало в столичния квартал „Драгалевци“. По първоначална информация престъплението е станало в събота. 54-годишният мъж е бил открит в гараж на улица „Захари Зограф“ в столицата. 

Самоличността на убития бе установена. Това е 54-годишният шотландец Андрю Д., който имал връзка с българката Десислава М.

"Любовен триъгълник" е най-вероятен мотив за престъплението, съобщава Нова телевизия. По първоначална информация виновен за зверството е бившият съпруг на жената с която шотландецът имал връзка. Сега се разбра, че тялото на  всъщност е било в чувал в гаража на имота, където живеели с българката и чужденецът

Жената открила трупа на половинката си на 15 август (събота) и веднага подала сигнал в полицията. Непосредствено след получаване на сигнала малко преди 18.30 са изпратени екипи на полицията на място. При извършения оглед в присъствието на съдебен лекар са открити по тялото следи от насилие. По непотвърдена информация шотландецът бил прострелян пет пъти в гърдите и гърба. Образувано е досъдебно производство в рамките, на което са предприети оперативни действия за изясняване на фактите и обстоятелствата около случая и издирването на извършителя. По първоначални данни конфликт от битов характер е причина за престъплението, поясниха от СДВР.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.

Свързани новини