Отидете към основна версия

2 940 22

Протестиращи хвърляха яйца по здравния министър, осъдиха ги на 3 дни арест (ВИДЕО)

  • костадин ангелов-
  • здравен министър-
  • министър на здравеопазването-
  • яйца-
  • даниел михайлов-
  • валентин караджов

Даниел Михайлов и неговият сподвижник Валентин Караджов поискаха оставката на Костадин Ангелов, както и на цялото правителство

Три дни в ареста ще прекара актьорът Даниел Михайлов и неговият сподвижник от протестите Валентин Караджов заради днешната си проява. Двамата пресрещнаха здравния министър проф. Костадин Ангелов по време на посещението му в Пловдив, като го замеряха с яйца и обиждаха. Двамата бяха осъдени по бързата процедура за хулиганство, предаде TrafficNews.

Двамата разхвърляха черни чували пред областна управа, като те били за "труповете, с които от месеци здравните власти плашат хората".

"Не пожелаха да говорят с мен! Изненадан съм, защото диалогът и решаването на проблемите се водят на маса или в нормален тон, а не с агресия. Не съм видял да ме замерят, а и не са ме улучили", коментира здравният министър ситуацията.

Валентин Караджов е един от системните присъстващи на протестите в Пловдив. Той бе и едно от проверените лица по време на палатковия лагер. Оказва се, че Караджов е с няколко криминални регистрации. Той е разследван за кражби на три автомобила, 1 брой увреждане на чуждо имущество, 1 кражба , едно възпрепятстване на властта и едно причиняване на значителни вреди.

Даниел Михайлов също е сред първите редици на демонстрациите в Пловдив. Името му нашумя, след като обвини бившия си работодател – директора на театъра в Габрово, в пристрастност. Михайлов бе уволнен заради неявяване на работното си място, но актьорът е твърдо на мнението, че е загубил работата си заради протестите.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 21 гласа.

Свързани новини