Отидете към основна версия

4 523 20

Четири години няма присъда за убийството на Милена Динова

  • милена динова-
  • илиян рангелов-
  • куртово конаре

Преди близо 2 месеца делото в Апелативен съд бе обявено за решаване

Снимка: БГНЕС

Няма да забравим, няма да простим, ще се борим до край. С тези думи бе белязан вчерашният ден за едно семейство и за множество приятели – близките на Милена Динова, която завинаги остана на 26. Едно красиво момиче, чийто живот бе отнет само с един удар в сърцето, пише "Трафикнюз".

Изминаха точно четири години от жестокото убийство, което потресе Пловдивско. Семейство Динови, както и най-близките приятели на Милена отново почетоха паметта ѝ - със спомени, снимки и сълзи. Болката е като преди 4 години, споделят приятелките на Милена.

Душите на близките ѝ все още не са в покой, а причината остава същата – съдебната сага, която вече три години не е приключила.

Соченият за убиец на Милена - годеникът ѝ Илиян Рангелов все още няма окончателна присъда. Три години казусът се върти на различни инстанции и претърпя пълен обрат. В момента Рангелов обжалва пред Апелативен съд наложеното му наказание от 15 години затвор, както и по 180 хиляди лева обезщетение на майката и бащата на Милена.

Преди близо 2 месеца делото в Апелативен съд бе обявено за решаване. Пред въззивните магистрати, Рангелов отново бе категоричен, че не той е отнел живота на любимата си.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.

Свързани новини