Отидете към основна версия

11 468 21

Зловещи подробности от клането в Кърджали

  • майка-
  • учителка-
  • родопи

Жената е дългогодишна учителка, а синът ѝ бил студент в Пловдив. Бащата бил бивш полицай, а в момента работел като тираджия

Илюстративна снимка, Shutterstock

Все още не се знае какви са мотивите за тежкото престъпление, което се разигра рано тази сутрин в Кърджали. Както стана ясно 22-годишен студент уби с нож майка си в апартамент на последния шести етаж на блок в района на пазара.

По неофициална информация младият мъж е наръгал майка си няколко пъти с кухненски нож. Жената успяла да излезе от апартамента, за да потърси помощ. Позвънила на съседен апартамент и живеещият в него извикал линейка, пише "Монитор".

Ранената била откарана в кърджалийската болница, където издъхнала от раните си. Полицаи бяха отцепили входа, в който се намира апартаментът, докато криминалисти извършваха оглед.

От прокуратурата казаха, че по случая тече разследване и на този етап не могат да дадат повече информация.

Жената е дългогодишна учителка, а синът ѝ бил студент в Пловдив. Бащата бил бивш полицай, а в момента работел като тираджия.

Убитата е била награждавана няколко пъти за Деня на славянската писменост, съобщава 24rodopi.com, позовавайки се на колеги на жертвата.

52-годишната Даниела Д. е преподавала в професионална гимназия в областния град.

Преди това тя е била учител в Джебел.

От полицията съобщиха, че задържаният не е имал криминални прояви. Не са постъпвали сигнали и няма данни за семейни скандали.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.

Свързани новини

  • Студентът, убил майка си в Кърджали, е задържан

    Под ръководството на Окръжна прокуратура-Кърджали започна разследване на причините за смъртта на 52-годишна жена от областния град. Убийството бе извъ ...
    13.04.2021
    11 821
    20
  • Учителка е убита в Родопите

    22-годишен кърджалиец е убил майка си. Деянието е извършено в жилище на улица "Средец“ в Кърджали. 52-годишната жена, която е дългогодиш ...
    12.04.2021
    7 735
    21