Отидете към основна версия

4 277 7

Племенник на Фатик е единият от загиналите в катастрофата в "Княжево"

  • катастрофа-
  • княжево-
  • фатик

Един от тримата загинали при зверската катастрофа на бул. "Цар Борис ІІІ" близо до Княжево снощи е Исмет Тюркмен, племенник на небезизвестния бизнесмен Филип Найденов-Фатик, съобщи Нова телевизия, позовавайки се на свои източници. Информацията е потвърдена от СДВР. Исмет е син на Дениз Тюркмен и сестрата на Фатик.

Самият Дениз Тюркмен беше изгонен от България като опасен за националната сигурност и му бе забранено 10 години да влиза в страната.

20-годишният Исмет Тюркмен е управлявал BMW-то, което челно се сблъска с друг лек автомобил Volkswagen Passat. Той и 17-годишният му приятел, който се е возел до него, загинаха на място при инцидента.

65-годишният мъж, управлявал другия автомобил, след катастрофата бе откаран в болница, където по-късно също починал. По случая е образувано досъдебно производство, а разследващите установяват причините, довели до тежката катастрофа.

От пресцентъра на МВР уточниха, че 20-годишният водач е притежавал свидетелство за правоуправление от юни 2011 година, като до момента има съставени шест акта по ЗДвП - първият е още през 2011 г. за шофиране без книжка, следван от участие в пътнотранспортно произшествие заради неспазване на пътен знак. През миналата година му били съставени други четири акта за нарушения на ЗДвП, едното от които - неправилно изпреварване. Като резултат младият шофьор останал с 12 контролни точки.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини